Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ Zonguldak'ta

28 Haziran 2022

Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ Zonguldak'ta

 

Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ, Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketi nedeniyle Zonguldak'a gelerek felaketin etkisi altına aldığı yerleşim bölgelerine ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan ve il protokolü tarafından Zonguldak Havalimanında karşılanan Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ buradan sel felaketinin etkilediği ilçe ve beldelerimize ziyaretlerde bulundu. Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızla görüşen Bakan Kirişci geçmiş olsun dileklerini ileterek kendilerine devletimizin her zaman yanlarında olacağını vurguladı.

Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ ilçelerdeki ziyaretlerinin ardından Zonguldak şehir merkezine hareket ederek belediye ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi, aşırı yağışlardan etkilenen merkez mahallemiz Çaydamar'ı ziyaret etti. Bakan KİRİŞCİ buradaki incelemelerinin ardından belediyemize gelerek Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan ve il protokolü ile beraber sel felaketine yönelik genel durum değerlendirmesinde bulundular.

Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ belediyemizdeki durum değerlendirmesi ve istişarelerin ardından yapılacak toplantıya başkanlık etmek üzere Afet Koordinasyon Merkezi'ne hareket etti.